Dette er Logista

Logista er en ny merkevare som bygges av folk med lang erfaring innen logistikkbransjen. I en bransje hvor mange ting er «satt», mener vi at endringene ikke skjer raskt nok for å møte de kommende kravene de neste årene. Derfor sier vi at vi leverer «Logistikk til morgendagens kunder».

Våre Basis Tjenester: Skulle Bare Mangle

For oss er kvalitet, bærekraft og standard leverings- og lagertjenester fra A til B basis tjenester som vi forventer at bare skal fungere. Dette er for oss «skulle bare mangle» leveranser. Disse fundamentale tjenestene utgjør kjernen i vår virksomhet og sørger for at dine logistikkbehov alltid blir dekket på en pålitelig måte.

Din Fremtidige Logistikkpartner

Velger du Logista, velger du en partner som er klar for morgendagens utfordringer og muligheter. Med vår kombinasjon av erfaring, nytenkning og fokus på skreddersydde løsninger, er vi posisjonert for å hjelpe deg med å nå dine logistikkmål på en effektiv og bærekraftig måte.

Vår Unike Tilnærming

Der hvor vi virkelig skiller oss ut, er innen kundeopplevelse og skreddersøm. Det er dette du får ekstra ved å bruke Logista:

  • Kundeopplevelse: Vi tar kunden på alvor. Hos oss står du i sentrum, og vi er dedikert til å forstå og møte dine spesifikke behov. Vi arbeider tett med deg for å sikre at du alltid får den beste opplevelsen.
  • Skreddersøm: Vi bygger vår merkevare på moderne og fremtidsrettet teknologi, som gir oss muligheten til å tilpasse våre løsninger til dine unike behov. Vi har alle muligheter til å tilpasse oss våre kunders behov ved hjelp av skreddersøm.

Våre ansatte

Jon Martin Tafjord

Daglig leder

+47 46698364
jonmartin@logista.no

Morten Selbo

Salg – Storkunde

+47 90277737
morten@logista.no

Håkon Nøkleby

Salg – Nettbutikk/SMB

+47 97688842
hakon@logista.no

Sigurd Gran

Kommunikasjon og marked

+47 40233180
sigurd@logista.no

Lars Tjäder

Driftsleder Transport

+47 94866000
Lars@logista.no

Anders Bålsrød

Megler

+47 47337199
anders@logista.no

Kontaktinfo - lokasjoner:

Logista AS

Rambergveien 1,
3115 Tønsberg

Logista Transport AS

Borgeskogen 65,
3160 Stokke

Logista Gardermoen

Hellenvegen 15,
2022 Gjerdrum

Logista lager & 3PL AS

Borgeskogen 65,
3160 Stokke

Logista lager & 3PL AS

Borgeskogen 65,
3160 Stokke