Fraktavtaler

Spør oss om alt innen:

 • Ordremottak
 • Varemottak
 • Lagring
 • Fraktavtaler
 • Returhåndtering

En skreddersydd fraktavtale for dine behov

Hos Logista forstår vi at hver bedrift har unike behov når det kommer til transport og logistikk. Derfor tilbyr vi en fleksibel og skreddersydd fraktavtale som er tilpasset dine spesifikke krav og forventninger.

Hvorfor Velge Logistas Fraktavtale?

 1. Kostnadseffektivitet og Fleksibilitet: Med en fraktavtale hos Logista får du konkurransedyktige priser og muligheten til å tilpasse tjenestene etter ditt behov. Vi gir deg kontroll over kostnadene, samtidig som vi sikrer høy kvalitet og pålitelighet.
 2. Bredt Tjenestespekter: Vi tilbyr et bredt spekter av tjenester, inkludert frakt av pakker, paller og containere. Enten du trenger ekspresslevering eller økonomiske alternativer, har vi løsninger som dekker alle dine behov.
 3. Enkel Bestillingsprosess: Vår brukervennlige bestillingsplattform gjør det enkelt for deg å bestille frakt når som helst. Du kan få tilbud, sammenligne priser og booke frakt på få minutter.
 4. Tilpasset Logistikk: Vi tilbyr tilpassede logistikkløsninger som er skreddersydd for din bedrift. Fra lagerhåndtering til distribusjon, sørger vi for at dine varer kommer fram til rett sted til rett tid.
 5. Miljøvennlige Alternativer: Vi er forpliktet til bærekraft og tilbyr miljøvennlige fraktalternativer som reduserer karbonavtrykket ditt. Vi jobber kontinuerlig med å forbedre våre prosesser og minimere vår miljøpåvirkning.
 6. Overlegen Kundeservice: Vårt dedikerte kundeserviceteam er alltid tilgjengelig for å hjelpe deg med spørsmål eller utfordringer. Vi er her for å sikre at du får den beste opplevelsen, hver gang.

 

Bestill Din Skreddersydde Fraktavtale i Dag!

Er du klar til å oppgradere din logistikk med en skreddersydd fraktavtale? Ta kontakt med oss i dag for å komme i gang!

Noen tilbakemeldinger fra våre kunder

PER S.

Å benytte Logista lager & 3PL har gjort det mulig for EV of Norway til å fokusere på salg og vekst, mens vi vet Logista håndterer logistikken på en effektiv måte. Det har vært en fryd å jobbe med Logista.

FRANK P.

Logista har vært en perfekt samarbeidspartner for Engin8. Deres fleksible avtaler er perfekt for en startup inkubator som oss og gir oss den fleksibiliteten og skalerbarheten vi trenger.

JAN J.

Etter at vi byttet fra å ha eget lager til å benytte Logista har vi sett store kostnadsbesparelser i alle ledd. Med Logista har Immitec fått en svært fleksibel og skalerbar partner for fremtiden.

Har du spørsmål om logistikk?

Ta kontakt med oss om du har spørsmål eller trenger hjelp med å løse utfordringer med logistikk