Transport

Spør oss om alt innen:

  • Ordremottak
  • Varemottak
  • Lagring
  • Fraktavtaler
  • Returhåndtering

Hvorfor velge Logista som transportpartner

Vi har våre egne biler som opererer på Østlandet, noe som gir oss fleksibilitet og kontroll over transportrutene. Med ruter som dekker strekningen Skien-Gardermoen-Østfold og en ukentlig rute til Hadeland, kan vi sikre pålitelig transport over store geografiske områder. Logista Transport er i stadig vekst, med mange nye ruter på trappene. Vi investerer kontinuerlig i vår flåte og infrastruktur for å møte økende transportbehov. Som et meglerkontor kan vi løse alle dine transportbehov, enten det er gjennom våre egne ruter eller gjennom vårt nettverk av pålitelige transportører. Vi tilbyr alt fra spesialtransport til budleveranser. Vi tilpasser transporttjenestene våre etter dine behov. Mange av våre kunder benytter skreddersydde løsninger som dedikerte ruter og outsourcing av transportoppgaver til oss.

Bærekraftig fokus

Vi er opptatt av å drive virksomheten vår på en bærekraftig måte og legger vekt på bærekraft innen økonomi, miljø, kundeopplevelse og sosialt ansvar:

  • Økonomisk bærekraft: Vi jobber kontinuerlig med å optimalisere våre operasjoner for å sikre kostnadseffektive løsninger for våre kunder, samtidig som vi opprettholder kvaliteten på våre tjenester.
  • Miljøvennlighet: Vi tar ansvar for miljøet ved å investere i moderne og miljøvennlige transportløsninger, og vi reduserer utslippene våre for å bevare miljøet for kommende generasjoner.
  • Forbedret kundeopplevelse: Vi setter kundetilfredshet høyt på vår prioriteringsliste ved å tilby pålitelige og effektive transporttjenester som møter kundenes behov.
  • Sosialt ansvar: Vi engasjerer oss i lokalsamfunnene der vi opererer og støtter ulike sosiale initiativer og veldedige organisasjoner for å bidra til å skape en bedre fremtid for alle.

Opplev pålitelig og bærekraftig varetransport med Logista Transport

Enten du trenger regelmessige leveranser langs faste ruter eller skreddersydde transportløsninger for din virksomhet, kan Logista Transport hjelpe deg med å oppnå dine transportmål samtidig som vi tar hensyn til økonomisk, miljømessig, kundeopplevelse og sosialt ansvar. Kontakt oss i dag for å finne ut hvordan vi kan optimalisere din varetransport og bidra til din suksess.

Noen tilbakemeldinger fra våre kunder

PER S.

Å benytte Logista lager & 3PL har gjort det mulig for EV of Norway til å fokusere på salg og vekst, mens vi vet Logista håndterer logistikken på en effektiv måte. Det har vært en fryd å jobbe med Logista.

FRANK P.

Logista har vært en perfekt samarbeidspartner for Engin8. Deres fleksible avtaler er perfekt for en startup inkubator som oss og gir oss den fleksibiliteten og skalerbarheten vi trenger.

JAN J.

Etter at vi byttet fra å ha eget lager til å benytte Logista har vi sett store kostnadsbesparelser i alle ledd. Med Logista har Immitec fått en svært fleksibel og skalerbar partner for fremtiden.

Har du spørsmål om logistikk?

Ta kontakt med oss om du har spørsmål eller trenger hjelp med å løse utfordringer med logistikk