Tredjeparts- logistikk

Spør oss om alt innen:

  • Ordremottak
  • Varemottak
  • Lagring
  • Fraktavtaler
  • Returhåndtering

Hvorfor velge 3PL?

Å benytte seg av en erfaren 3PL-leverandør har flere fordeler, inkludert kostnadsbesparelser, akselerert leveringstid, utvidet global rekkevidde og bedre ressursallokering. 3PL-leverandører tilbyr et bredt spekter av tjenester, som inkluderer frakt, lagerstyring, ordrebehandling, tollbehandling og mer. Dette gjør det mulig for bedrifter å tilpasse sine logistikkløsninger etter behov.

Effektiv tredje­parts­logistikk spiller en nøkkelrolle i å minimere forsinkelser, redusere kostnader og opprettholde høy kundetilfredshet. En velvalgt 3PL-leverandør kan være forskjellen mellom suksess og fiasko. Flere selskaper har oppnådd suksess ved å samarbeide med pålitelige 3PL-leverandører. Amazon og Walmart er eksempler på selskaper som har maksimert sin effektivitet gjennom 3PL.

Å velge riktig 3PL-leverandør innebærer grundig forskning, vurdering av deres erfaring, omdømme, teknologiske kapasiteter og evne til å tilpasse seg endringer i behov. Tredje­parts­logistikk har revolusjonert måten bedrifter driver logistikk på. Ved å samarbeide med pålitelige 3PL-leverandører kan selskaper oppnå økt effektivitet, kostnadsbesparelser og tilfredsstillelse av kundenes behov.

Logista er en 3PL aktør med skalerbar kapasitet både på lagerplass og på teknologi. Med Logista som 3PL aktør får du også gode transportavtaler med de største aktørene i landet, samtidig som Logista har egne biler med daglige leveranser til hele østlandet. Vårt mål er å gjøre dine kunder fornøyde og vi har verktøykassen som skal til for at du og vi skal lykkes.

Hvorfor velge Logista for tredjepartslogistikk?

  • Ekspertise: Dra nytte av vårt dyptgående kunnskapsnivå og erfaring innen logistikk for å optimalisere dine forsyningskjeder.
  • Skalerbarhet: Tilpass løsningene våre etter behovene dine og skaler operasjonene dine sømløst når virksomheten din vokser.
  • Kostnadseffektivitet: Reduser kostnader ved å utnytte vår effektive logistikkinfrastruktur og vår evne til å forhandle gunstige avtaler.
  • Teknologiske løsninger: Få tilgang til cutting-edge teknologi og verktøy som forenkler styring, sporing og analyse av forsyningskjeden din.
  • Pålitelighet: Stol på vår pålitelige tjeneste og vårt dedikerte team for å sikre sømløs og effektiv håndtering av dine logistikktjenester.

Noen tilbakemeldinger fra våre kunder

PER S.

Å benytte Logista lager & 3PL har gjort det mulig for EV of Norway til å fokusere på salg og vekst, mens vi vet Logista håndterer logistikken på en effektiv måte. Det har vært en fryd å jobbe med Logista.

FRANK P.

Logista har vært en perfekt samarbeidspartner for Engin8. Deres fleksible avtaler er perfekt for en startup inkubator som oss og gir oss den fleksibiliteten og skalerbarheten vi trenger.

JAN J.

Etter at vi byttet fra å ha eget lager til å benytte Logista har vi sett store kostnadsbesparelser i alle ledd. Med Logista har Immitec fått en svært fleksibel og skalerbar partner for fremtiden.

Har du spørsmål om logistikk?

Ta kontakt med oss om du har spørsmål eller trenger hjelp med å løse utfordringer med logistikk