Mellomlagring

Spør oss om alt innen:

  • Ordremottak
  • Varemottak
  • Lagring
  • Fraktavtaler
  • Returhåndtering

Hvorfor velge Logistas mellomlagringstjeneste?

Flere og flere av våre kunder oppdager fordelene med mellomlagring. Her lagrer man et gitt areal (basert på behov) over en kortere periode. Dette brukes typisk av kunder som ønsker å samle leveranser fra flere leverandører på ett sted, for så å samkjøre hele leveransen til kunden eller for eksempel til en byggeplass.
Med denne tjenesten kan vi også tilby skreddersydde leveranser på gitte tidspunkt, slik at du kan planlegge og koordinere leveransene dine effektivt.

Fordeler med mellomlagring hos Logista:

  • Skreddersydde leveranser: Vi tilbyr skreddersydde leveranser på gitte tidspunkt, slik at du kan få varene dine akkurat når du trenger dem.
  • Fleksible priser: Vi setter opp det best mulige tilbudet, hvor du betaler per uke eller per kvadratmeter brukt, samt eventuelt for mottak og klargjøring av varene dine. Hvis du ønsker at vi skal gjøre noe med varene som mellomlagres (for eksempel hvis noe skal pakkes om eller klargjøres på annen måte), får du en kostnadseffektiv løsning hos oss.

Eksempel på bruk:

Flere kjøkkenleverandører benytter seg allerede av vår mellomlagringstjeneste. Vi tilbyr mellomlagring fra flere leverandører, og koordinerer deretter en effektiv leveranse til ønsket destinasjon, for eksempel til en byggeplass.

Opplev effektiv mellomlagring med Logista

Enten du trenger å samle leveranser fra flere leverandører eller ønsker skreddersydde leveranser på gitte tidspunkt, kan Logistas mellomlagringstjeneste hjelpe deg med å optimere din logistikk og effektivisere leveranseprosessen. Kontakt oss i dag for å finne ut hvordan vi kan tilpasse en løsning som passer akkurat dine behov.

Noen tilbakemeldinger fra våre kunder

PER S.

Å benytte Logista lager & 3PL har gjort det mulig for EV of Norway til å fokusere på salg og vekst, mens vi vet Logista håndterer logistikken på en effektiv måte. Det har vært en fryd å jobbe med Logista.

FRANK P.

Logista har vært en perfekt samarbeidspartner for Engin8. Deres fleksible avtaler er perfekt for en startup inkubator som oss og gir oss den fleksibiliteten og skalerbarheten vi trenger.

JAN J.

Etter at vi byttet fra å ha eget lager til å benytte Logista har vi sett store kostnadsbesparelser i alle ledd. Med Logista har Immitec fått en svært fleksibel og skalerbar partner for fremtiden.

Har du spørsmål om logistikk?

Ta kontakt med oss om du har spørsmål eller trenger hjelp med å løse utfordringer med logistikk